Чорний шуліка

20 Апрель, 2011

  

Чорний шуліка ( Milvus мігруюча) - Хижий птах родини яструбиних мешкає в лісах і поблизу водойм Північній Австралії.

У чорного шуліки темно-бура спина,черевна сторона бурого кольору, іноді з рудуватим відтінком, дзьоб і ноги птиці жовті,блідо-бурі або жовто-бурі очі. Довжина чорного шуліки 50-60 сантиметрів, вага 800-1100 грам,довжина крила 41-51 сантиметрів, розмах крил 140-155 сантиметрів. Самки чорного шуліки трохи більші за самців.

Чорний шуліка харчується головним чином падаллю, в основному рибою та іншими відходами. Видобуток також складають ссавці, Птахи, плазуни, жаби, жива риба, комахи, молюски, ракоподібні і черви.

  

  


Чорний шуліка гніздиться групами, утворюючи невеликі гніздові колонії. Гніздо розташовує на деревах, зрідка на скелях. Яйця птиці відкладають в кінці квітня - початку травня, в кладці 2-4 яйця. Яйця висиджує самка, з деяким участю самця. Молоді птахи стають льотними у віці 42-45 днів.

 

Чорний шуліка широко поширений в Росії та на Україні,також мешкає в Африці (крім Сахари), на Мадагаскарі, в помірній і південній смузі Азії, на Філіппінських і Новій Гвінеї.

 

 

 

Останні записи:

Як можуть виглядати як Сіднейський оперний театр

Сіднейський оперний театр - знакових Австралійський [більше]

Керівництво до корінних Австралії: "Ласкаво просимо країни", ч4

В Австралії все ще велику кількість аборигенів мов. До [більше]

"Ласкаво просимо на землю: Керівництво до корінних Австралії, ч3

Фото: Круїз-посібник "воїн племені / Племінних воїн "розповідає про Буша і [більше]

Великі міфи про нашу історію, ч.2

Фото: Наші корабель прибуває на острів, Кларк. "Я думаю, Він говорив про [більше]

Цікаві міфи та факти, що ви не знали про Австралії

Якщо ви думаєте, що Дінго - Це місцевих собак, ви помиляєтеся. Ось [більше]

 редагування перекладу
________________
Самое популярное на сайте:
________________
Останні записи:
________________
Путешествуем на авто по Австралии:
________________