Чорний шуліка

20 Апрель, 2011

  

Чорний шуліка ( Milvus мігруюча) - Хижий птах родини яструбиних мешкає в лісах і поблизу водойм Північній Австралії.

У чорного шуліки темно-бура спина,черевна сторона бурого кольору, іноді з рудуватим відтінком, дзьоб і ноги птиці жовті,блідо-бурі або жовто-бурі очі. Довжина чорного шуліки 50-60 сантиметрів, вага 800-1100 грам,довжина крила 41-51 сантиметрів, розмах крил 140-155 сантиметрів. Самки чорного шуліки трохи більші за самців.

Чорний шуліка харчується головним чином падаллю, в основному рибою та іншими відходами. Видобуток також складають ссавці, Птахів, плазуни, жаби, жива риба, Комах, молюски, ракоподібні і черви.

  

  


Чорний шуліка гніздиться групами, утворюючи невеликі гніздові колонії. Гніздо розташовує на деревах, зрідка на скелях. Яйця птиці відкладають в кінці квітня - початку травня, в кладці 2-4 яйця. Яйця висиджує самка, з деяким участю самця. Молоді птахи стають льотними у віці 42-45 днів.

 

Чорний шуліка широко поширений в Росії та на Україні,також мешкає в Африці (крім Сахари), на Мадагаскарі, в помірній і південній смузі Азії, на Філіппінських і Новій Гвінеї.

Це теж цікаво:

 

 

Останні записи:

Що зазвичай розглядається на курсах? "1З: Документ"?

Система "1З: Документ" призначений для автоматизації роботи з [більше]

Висихають річки Австралії

Річки течуть в Австралії, які висихають в певні періоди,. [більше]

Відпочинок в Австралії - Що подивитися туристам?

Поїздка на знаменитий зелений континент нікого не залишає позаду [більше]

Цей занедбаний пляж вважається найкращим в Австралії, Ч. 2

Природно, такі хороші місця не залишаються таємницею протягом тривалого часу. [більше]

 Змінити переклад
________________
________________
Самое популярное на сайте:
________________
Останні записи:
________________
Путешествуем на авто по Австралии: