Малий пінгвін

18 Березень, 2011

  

Малий пінгвін ( Eudyptula незначні) - Вид з роду малих пінгвінів сімейства пінгвінових, що мешкає на узбережжі Південної Австралії та прилеглих островах.

Малий пінгвін – найменший вид з усіх що живуть нині пінгвінів, Це
зріст близько 40 См, а важить він близько 1 кг.

У малих пінгвінів задня частина темна або темно синя майже чорного кольору, грудка і верх лап, у пінгвіна,світло-сіра майже біла і темно-сірий дзьоб.

  

  

Малий пінгвін харчується дрібною рибою і головоногими молюсками, а іноді і восьминогами.

Малий пінгвін пірнає не так глибоко як інших видів пінгвінів, однак і він з малим розміром та вагою може пірнути від 30 до 60-70 Метрів від готелю.

В Австралії популяція малих пінгвінів оцінюється більш 1 мільйон. пар.

 

 

 

Поче запилои:

Несподівані Австралійські напрямки No 1 для працівників авіакомпаній

Ми запитали деяких співробітників авіакомпаній, які міста були їх [більше]

Оголошений 10 Найкращі міста для відвідування в Австралії, ч2

Катаба в синіх горах посіла восьме місце в списку. Забути про [більше]

Коффс-Харбор - Переможець у список Австралії найкращих міст

Коффс Харбор було оголошено найкращим містом для відвідування 2020 Рік . Фото: [більше]

Naruma: Керівництво по відвідуванні Південного берега нового Південного Уельсу

Прибережні бірюзові води, чарівні пляжі і неймовірні стародавні [більше]

Naruma: Путівник по Південному узбережжю нового Південного Уельсу

Це прибережне місто з чарівною бірюзовою водою, [більше]

 Редагувати Переклад
________________
Самое популярное на сайте:
________________
Поче запилои:
________________
Путешествуем на авто по Австралии:
________________