________________
Новини Австралії
________________

‘Птахів’

Ему

  

Ему ( Dromaius novaehollandiae) - Птах загону казуарообразних, що мешкає в Австралії і Тасманії.
Ему зовні нагадує казуара, але не має «шолома» і шкірястих виростів на шиї. Висота ему близько 2 За кілька метрів від готелю, вага досягає 50 Кілограмів, при бігу ему здатний досягати швидкості 50 кілометрів на годину, також непогано плаває.
Годуються ему в основному рано вранці, харчуються плодами, корінням, травою та іншим рослинним кормом.
У шлюбних іграх самець і самка ему стають один навпроти одного, схиливши голови до самої землі качають ними. Потім самець веде самку до зробленого їм гнізда, яке являє собою яму викладену травою, корою, листям і гілками.

  

  

Читайте на решті частини цього вступу »

 

 

 

Казуар

Казуари (Casuarius Бріссон) – єдиний рід великих нелітаючих птахів сімейства казуарових, отр. казуарообразних, живуть у тропічних лісах на північному сході Австралії. Своє ім'я казуари отримали з індонезійської мови, в перекладі з якого казуар значить «рогата голова».

Казуари належать до підкласу безкілеві птахів, до якого відносяться до того ж ему, нанду, страуси, моа і ківі. На сьогодні рід казуар включає 3 підвиду:

* Шлемоносний казуар – Casuarius Casuarius

* Казуар-мурук – Casuarius Bennetti

* Оранжевошейний казуар – Casuarius unappendiculatus

Казуари водяться в тропічних лісах Нової Гвінеї і на північному сході Австралії. Ареали всіх 3-х різновидів частково перетинаються, хоча казуари різних підвидів уникають зустрічей, воліючи селитися на різній площі.

Читайте на решті частини цього вступу »

 Змінити переклад
________________
Документальні фільми про Австралію:
________________
Популярні питання про Австралію
________________
Самое популярное на сайте:
________________
Туристу на замітку
(не тільки про Австралію)
________________
Последние записи:
________________
Путешествуем на авто по Австралии:
________________