Чорний лебідь

20 Лютий, 2011

  

Чорний лебідь ( Лебідь atratus) - Птах роду лебедів, сімейства качиних, що мешкає по всій території Австралії і на острові Тасманія.

Чорний лебідь, на відміну від багатьох водних птахів та інших видів лебедів не є перелітним птахом і мешкає в неглибоких водоймах з прісною водою, а поза шлюбних періодів його можна зустріти біля берегів річок.

Не дивлячись на те що чорний лебідь не є перелітним птахом, тим не менше він дуже мобільний і навіть невеликі перешкоди у його звичному обитании, можуть підштовхнути його до зміни місця перебування, проте, нове місце зазвичай розташовується не далі 100 км від старого. Чорні лебеді проводять все життя приблизно в тому ж регіоні де народилися і виросли, чуйно реагуючи на зміни рівня води, а в посушливі роки безліч лебедів збирається на узбережжях Австралії.

Оперення і лапи у лебедя чорного кольору з окремими білими пір'ям захованими в глибині, а на краях крил у лебедя кучеряве пір'я. Колір очей у чорних лебедів змінюється, від оранжевого кольору до світло-коричневого.

  

У чорних лебедів, на відміну від інших видів лебедів,є голос яким вони вітають один одного, при цьому супроводжують це вітання підняттям і опусканням голови.

Чорний лебідь досягає росту від 110 до 140 см, а вага становить від доо 8 кг. У чорного лебедя найбільш довга шия серед лебедів, в польоті шия становить більше половини всієї довжини птиці, завдяки тридцяти одному шийного хребця лебідь може полювати під водою в більш глибоких водоймах. Чорні лебеді харчуються водними рослинами, дрібними водоростями і прибережної травою.

Чорні лебеді, як правило,гніздяться в колоніях, ладу велике гніздо на мілководді, вони можуть користуватися одним гніздом кілька років, при необхідності підправляючи його. У споруді гнізда беруть участі обоє батьків, в майбутньому вони разом піклуються і годують потомство.

Шлюбний період у чорних лебедів змінюється в залежності від регіону проживання птахів і рівня води. Чорний лебідь, як і інші лебеді, дуже віддана птах не змінює своїх партнерів.
Самка відкладає в гніздо від чотирьох до восьми яєць, які по черзі висиджують обоє батьків протягом шести тижнів. , які через п'ять місяців після народження вчаться літати.

 

 

 

Останні записи:

Екскурсійні тури: Залишити всі ваші турботи на початку стежки, Ч2

Піші прогулянки з намет, або в горах, а також вимагають водних походів [більше]

Пригодницький туризм: Залишити всі ваші турботи на початку стежки, Компіляція

Повернути своє життя на предмети першої необхідності - продукти харчування, води, притулок [більше]

Південна Австралія захід

Південна Австралія захід - Його пляжів і goldfields, який буде відкрито [більше]

Мандрівники кажуть, що Мельбурн Сіднеї краще, Ч2

В Сіднеї журнал luxury travel рекомендує плавання в рок [більше]

Сідней б'є Мельбурні в списку top 10 кращих міст в світі за Conde Nast Traveler

Міжнародних туристів, які вирішили, який з двох конкуруючих міст [більше]

Ми всі кинув і заощадити тисячі доларів, Ч3

"Тепер, всі наші коштує за тиждень рівним об'ємом, що ми провели перед [більше]

Ми всі кинули, жити в Каравані, Ч2

На фото: Австралійський 4WD турне Караван на дорозі рано [більше]

"Люди думали, що ми божевільні ": Ми залишили все, жити в Каравані

Dobnerov сім'ї досі подорожували 50 000 км. Фото: Майкл [більше]

Екскурсійні тури: Залишити всі ваші турботи на початку стежки, Ч2

Піші прогулянки з намет, або в горах, а також вимагають водних походів [більше]

 Редагування перекладу
________________
Самое популярное на сайте:
________________
Останні записи:
________________
Путешествуем на авто по Австралии: